. gesloten i.v.m. corona:

      Reacties uitgeschakeld voor . gesloten i.v.m. corona:

Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 3 mei 2020 tot en met 2 september 2020. De eerstvolgende keer is op 12 augustus 2020

  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

CORONAVIRUS
Naar aanleiding van de berichtgeving dinsdag 21 april van de overheid, is het duidelijk dat de meeste maatregelen van kracht blijven. In ieder geval tot 20 mei a.s.. Uitzondering is er voor de jeugd tot 18 jaar. Zij kunnen onder bepaalde voorwaarden vanaf 28 april weer wat groepsactiviteiten (school en Sport) ondernemen.
Daar wij juist activiteiten hebben met de “ouderen” van onze samenleving heeft het bestuur besloten voorlopig tot 1 september GEEN activiteiten te organiseren.
Dat betekent dat er volop aan de toekomst gewerkt moet worden. Het bestuur heeft via de mail en de app onderling contact gehouden en de bestuursvergadering is online.
Er komt veel informatie binnen van de gemeente en landelijke overheid.
Het bestuur bespreekt deze informatie en handelt daarnaar.
O.a. wordt overlegd of er aanvragen ingediend voor een financiële bijdrage van zowel de landelijke overheid als de gemeente om het wegvallen van diverse inkomsten gedeeltelijk te compenseren.
Ook worden de lopende zaken van dit seizoen, waar mogelijk en noodzakelijk, door het bestuur geregeld.
Als blijkt dat we eerder open kunnen zal dat kenbaar gemaakt worden.
Tot nader bericht zal dit standpunt van kracht blijven. Hierbij zullen wij de richtlijnen van de overheid, GGD en RIVM blijven volgen.
Vanaf 1 september hopen weer met activiteiten te kunnen beginnen, maar waarschijnlijk zal conform de veelgenoemde 1,5 meter-samenleving moeten.
Wij houden u zo goed als mogelijk op de hoogte en HOU VOL.